Служейки си с най-доброто от нас
създаваме най-доброто за Вас!

ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Изработваме отлични и впечатляващи Онлайн Магазини, с които клиентите ни разкриват пълния си потенциал в онлайн продаджбите! Ползвайки най-актуалните методи предоставяме най-подходящото решение за проекта, които желаете да реализирате!

Изработка на онлайн магазин
Действие Описание
Уникална визия Oтличителна визия е приоритет при изработката на всеки проект, като за постигането й ползваме насоките на клиентите си, предишен опит и креативност - най-добрия микс за гарантиран резултат!
Адаптивния дизайн Aвтоматично преобразува информацията в Уеб сайта, което позволява лесното сърфиране в него през всички видове устройства - от компютри до смартфони!
Отлична On-page SEO оптимизация Ползвайки най-важните ключови думи и фрази за целта на Онлайн Магазина, осигуряваме възможно най-добро позициониране в търсачките!
Език на Уеб сайта Може да бъде на български или на всеки друг език избран от клиента! В случай, че това не е ясно още в самото начало, нов език винаги може да бъде добавен по всяко време!
Функционалност на Уеб сайта Тъй като всеки проект е индивидуален, всеки бива изготвен със собствен набор от различни функционалности осигуряващи на потребителя лесен достъп до всяка точка в Онлайн Магазина (категоризация на продукти, филтри и др.)
Анализ на трафика Свързваме Онлайн Магазина с Google Analytics, който позволява на клиента по всяко време да проследява неговия трафик, като платформата предоставя богата статистика важна за определянето на аудиторията, най-търсени продукти и др.
Политика за поверителност За да спазва изискванията на европейското законодателство за защита на личните данни, се поставя политика гарантираща правилната му употреба на личните данни, които Онлайн Магазина събира!
Административен панел лесен и удобен за използване, с който можете да управлявате информацията и съдържанието на Уеб сайта си.

Това са само част от стандартните услуги ползвани за изготвянето на почти всеки Уеб сайт, като винаги могат да се добавят още функционалности!


Техническа подръжка на уебсайт

Техническа подръжка

+359 896 213 212
info@marvelers.bg

Изпрати запитване за изработка на онлайн магазини

НАШАТА МИСИЯ

Нашата мисия е да осигурим възможно най-доброто представяне на клиентите си в интернет пространството, така че да се отличат и изпъкнат пред конкуренцията! Помощните ни средства за постигане на тази цел са опита, креативността и непрестанната необходимост да надграждаме, както бизнесите на нашите клиенти, така и себе си с всеки следващ проект!

  • Ние сме до Вас!

    На Ваше разположение сме, за да представим бизнеса Ви в най-добра светлина!

  • Консултация, планиране и изготвяне на уебсайт

    Консултация, планиране и изготвяне на проекта Ви покриващ всичките Ви изисквания за добре свършена работа!

  • Качествена изработка на уебсайт

    Непрестанна връзка с Вас по време на изготвянето на проекта, както и след това, за да задоволим всичките Ви нужди!