Изработка на сайт

С най-доброто от нас
създаваме най-доброто за Вас!

Изработка на уеб сайт от всякакво естество - портфолио, фирмен уеб сайт, блогърски сайт, влогърски, изработка на онлайн магазин, представителен, сайт за хотел, спортен и т.н. Независимо от тематиката, създаваме проекта от основите му до крайния резултат изцяло съобразявайки се с изискванията на клиента

Защо сайта е необходимост

Кой са главните фактури при изработка на сайт

Запитване за изработка на сайт

Изработка на сайт

Защо ни е уеб сайт?

В днешно време всеки бизнес се нужда е от уеб сайта, той предоставя не само информация за Вашите услуги и продукти а дава и цялостна картина върху предмета на дейност на Вашата фирма, както така и на нейната визия и мисия.

Един добре презентиран и структуриран сайт може да наклони везните във Ваша полза пред конкурентите.

Сайта вече не е лукс, той е необходимост! Всеки успешен бизнес разполага със уеб сайт, инвестиция, която му се отплаща многократно във времето.

Кой са главните фактури при изработка на сайт

Действие Описание
Уникална визия Отличителна визия е приоритет при изработката на всеки уеб сайт, като за постигането й ползваме насоките на клиентите си, предишен опит и креативност - най-добрия микс за гарантиран резултат!
Адаптивния дизайн Автоматично преобразува информацията в Уеб сайта, което позволява лесното сърфиране в него през всички видове устройства - от компютри до смартфони!
Отлична On-page SEO оптимизация Ползвайки най-важните ключови думи и фрази за целта на сайта, осигуряваме възможно най-добро позициониране в търсачките!
Език на Уеб сайта Уеб сайта може да бъде на български или на всеки друг език избран от клиента! В случай, че това не е ясно още в самото начало, нов език винаги може да бъде добавен!
Функционалност на Уеб сайта Тъй като всеки проект е индивидуален, всеки бива изготвен със собствен набор от функционалности осигуряващи на потребителя лесен достъп до всяка точка в Уеб сайта.
Анализ на трафика Свързваме Уеб сайта с Google Analytics, който позволява на клиента по всяко време да проследява неговия трафик, като платформата предоставя богата статистика важна за определянето на аудиторията, качеството на Уеб сайта и др.
Политика за поверителност За да спазва изискванията на европейското законодателство за защита на личните данни, в Уеб сайта се поставя политика за поверителност гарантираща правилната им употреба!
Административен панел Лесен и удобен за използване, с който можете да управлявате информацията и съдържанието на Уеб сайта си.

Това са само част от стандартните услуги ползвани за изготвянето на почти всеки Уеб сайт, като винаги могат да се добавят още функционалности!


Техническа подръжка на уебсайт

Техническа подръжка

+359 896 213 212
info@marvelers.bg

Изпрати запитване за изработка на уеб сайт

НАШАТА МИСИЯ

Нашата мисия е да осигурим възможно най-доброто представяне на клиентите си в интернет пространството, така че да се отличат и изпъкнат пред конкуренцията! Помощните ни средства за постигане на тази цел са опита, креативността и непрестанната необходимост да надграждаме, както бизнесите на нашите клиенти, така и себе си с всеки следващ проект!

  • Ние сме до Вас!

    На Ваше разположение сме, за да представим бизнеса Ви в най-добра светлина!

  • Консултация, планиране и изготвяне на уебсайт

    Консултация, планиране и изготвяне на проекта Ви покриващ всичките Ви изисквания за добре свършена работа!

  • Качествена изработка на уебсайт

    Непрестанна връзка с Вас по време на изготвянето на проекта, както и след това, за да задоволим всичките Ви нужди!